dijous, 3 de gener del 2013

Bon dia famílies!

Ja hem passat l'equador del Casal de Nadal i us volem explicar com va tot.

Aquests dies al Casal comptem amb un arbre màgic! Ens observa i mira que ens portem bé i si és així ens compensa amb un regal. No és fantàstic? Per això algun dia hem tornat amb la cara pintada, caramels, dibuixos... A veure si ens duu més coses per compartir!

També com sempre hem fet jocs tant al pati com a l'interior i tallers com les campanes de Nadal o un dibuix ben dolç amb xocolata! Mmm...

El darrer dia de l'any, a més, com ja sabeu, vam poder anar al Saló de la Infància on ens ho vam passar pipa fent de mossos, bombers, esportistes del Super3, creadors de bombolles... I vam tornar a casa amb les mans ben plenes de regalets! Estàvem taaaant cansats que alguns no vam aguantar fins el raïm... Però de ben segur que igualment serà un any fantàstic per a tots i totes.

I ahir, primer dia del Casal d'aquest 2013, vam gaudir del barri tot fent-hi una volta amb el trenet de Sant Antoni i jugant una estona plegats al parc. A veure que fem aquests dies! Us deixem amb algunes fotografies, ja mirarem de fer-vos arribar la resta.





Us desitgem el millor per aquest any que encetem! 

Un petó ben gran,

Guillem, Núria i Alba