divendres, 2 d’agost del 2013

 L'equip del Casal de Vacances d'estiu us vol desitjar a tots i totes un molt bon estiu. 
Ens veiem al Setembre.

Una forta abraçada

 
 
 
 

Sisena setmana





Dilluns al matí ens ha sorprès la visita d’en Raimon, que vestit amb les seves millors gales ens ha felicitat per la bona feina realitzada amb els superherois i el malvat Incògnita. Ens ha explicat que després d’unes merescudes vacances a Guatemala, ha decidit tornar i que a més, ens ha portat un souvenir de Guatemala, unes màgiques teles per a que fem unes boniques capes, ja que hem demostrat ser uns grans superherois i com a tals, necessitem una capa ben vistosa.

A la tarda mentre mitjans i grans han gaudit d’una refrescant tarda de natació, petits han realitzat l’estampació de la seva capa heroica.

Dimarts i aprofitant que som poquets, hem anat a la Barceloneta, ben equipats amb cubells, pales i molta crema!! Allà ens hem banyat i hem fet castells de sorra, a veure qui fa el més gran!! A la tarda mitjans i grans han anat a fer natació i han estampat la seva capa, mentre que petits han realitzat jocs diversos, danses i cançons. I han participat en una sessió fotogràfica molt..... Heroica!! Ja veureu ja!!

Últim dia de Casal, al matí hem fet l’últim esmorzar compartit, aquesta vegada toca dolç, tot estava boníssim!! Un cop tot recollit ens hem canviat per a fer jocs d’aigua, però ens han vingut a veure la Senyora Lila i la Senyora vermella, amb les que hem pogut participar en el GRAN PRIX!!! Dividits en dos grups, hem estat competint en diferents proves, per acabar en una gran Batalla de pintura!! Alguns semblàvem autèntics barrufets.  A la tarda mitjans i grans han fet sessió de fotos, i com que una imatge val més que mil paraules a continuació podreu veure els resultats!!

MOLT BON ESTIU!!! 

Aquí us deixem amb el còmic que ens va enviar en Raimon per tal d'agrair-nos la feina feta amb els seus superherois! Com podreu veure, va ser gràcies a vosaltres que tots 5 van entrar dins el món del còmic!

Còmic SUPERHEROLAND