dimecres, 31 de desembre del 2014

Feliç any nou!


Molt bona tarda famílies!

Acabem d'arribar cansadíssims del Saló de la Infància i no sabem si arribarem desperts a les campanades, però aquest esgotament ha valgut molt la pena. Val a dir que al casal vam fer unes campanades alternatives amb "lacasitos" i per tant almenys una vegada ja hem celebrat l'entrada al nou any. Us desitgem un bon cap d'any i un feliç 2015! Fins ben aviat!!!

Us deixem amb algunes fotos d'avui, i properament acabarem de penjar-les totes!


dilluns, 29 de desembre del 2014

Bona tarda famílies!

Avui hem encetat l'última setmana de l'any amb la intenció de deixar el 2014 enrere i entomar el nou any amb molta força. Després dels abundants àpats de festes, hem realitzat 12 divertides proves, una per campanada, per tal de cremar els excessos i encarar amb bon peu l'any entrant. Per la tarda hem fet un taller molt creatiu on el menjar i la imaginació s'han donat la mà, i a partir de crispetes hem fet ovelles, pares noels i ninots de neus! Evidentment que ens hem menjat les crispetes que no hem utilitzat pel taller, i eren boníssimes!!!

Us deixem amb unes imatges perquè us en feu una idea! Fins demà!!!





dissabte, 27 de desembre del 2014

Bon dia famílies!

El dia 24 vam rebre els primers valents que van desafiar el fred per venir al Casal de Nadal! Encara que va ser un dia curtet no ens vam aturar en cap moment i fins i tot vam fer cagar el tió!

Però això no és tot, ja que el dilluns encetarem l'última setmana de l'any i acabarem el 2014 anant al Saló de la Infància

Ens veiem el dilluns!!!


 
 
 
Us deixem amb un enllaç on hi ha propostes per fer amb nens durant les Vacances de Nadal. Perquè aquestes vacances no tot són àpats familiars i presses d'última hora!:

dimarts, 23 de desembre del 2014

Ja és Nadal!



Bon dia famílies!

Avui acabem l'escola.... però demà ja encetem el Casal de Nadal! Us deixem amb el plànning i el menú del casal.




PLANNING CASAL DE NADAL 2014-2015

Dimecres 24 “Encarem el Nadal” : Farem cagar el tió! Recordem que dimecres 24 el casal serà matinal i durarà fins les 13:00. En cas de dur carmanyola (opcional) dinarem i acabarem l’activitat a les 15:00

Dilluns 29 ”Acabem l’any amb bon peu” : Començarem l’última setmana de l’any. Dinar a l’escola

Dimarts 30 ”Acabem l’any amb bon peu”: Dinar a l’escola

Dimecres 31”Acabem l’any amb bon peu”  Passarem l’últim dia de l’any al saló de la infància. Caldrà dur  jaqueta, calçat còmode, motxilla,  esmorzar i dinar.

Divendres 2 “Aquest serà un bon any”: Anirem a fer una volta pel barri sobre el tren del SAC. Com que sortirem de l’escola anirem ben abrigats. Dinar a l’escola

Dilluns 5 “Avui serà una nit màgica”: Entregarem la carta a sa majestats els reis d’Orient. Com que sortirem de l’escola anirem ben abrigats. Dinar a l’escola.

Dimecres 7 “Ens preparem per tornar a l’escola”: Ens acomiadarem del casal amb un dinar de germanor i una festa. Haurem de dur carmanyola i tindrem beguda i patates!

Tots els dies caldrà dur esmorzar. Es recomana que els infants vagin abrigats i amb roba marcada i que es pugui embrutar (es pot portar bata per fer els tallers i les manualitats). 


Ens veiem pel Casal! Molt bones festes i feliç any nou!