dilluns, 1 de juliol del 2013

 Bon dia!
Abans de començar amb força la segona setmana de Casal us deixem amb una petita crònica de les activitats


Petits:

Ja s'ha acabat la primera setmana del Casal. Aquest any hem rebut la visita d'un entrenador de superherois, En Raimon, que marxava de vacances i ens ha encomanat la missió d'entrenar als superherois mentre ell és fora.
El primer superheroi que ens ha visitat és en Küral, que havia d'acabar d'entrenar-se per no barrejar tots els idiomes i cultures que coneix. Per ajudar-lo ens ha ensenyat jocs d'arreu del món, una beguda secreta de superherois i moltes danses i balls divertits d'altres països.
Divendres, entre tots els nens i nenes del Casal vam col·laborar a que en Küral endrecés els seus idiomes i els utilitzés quan realment els necessitava.

Mitjans:

Que passa Família!!! Aquesta setmana el grup de mitjans hem realitzat un munt d'activitats: jocs, danses, jocs d'aigua o fins i tot un taller on vam construir la nostra pròpia màscara. Cal dir que dilluns vam rebre una visita inesperada d'un famós entrenador de superherois, el cual ens va encomenar la dura tasca d'ajudar a un dels seus deixebles, en Küral, el superheroi multicultural. Un superheroi que dominava totes les cultures del món i patia una barreja de totes aquestes tradicions. Dijous vàrem anar al Cosmocaixa o ens van ensenyar un seguit d'experiments molt divertits i a més a més acabàrem d'aprofitar la visita tot explorant el museu.

Grans:

L'equip de grans ha començat una setmana molt moguda on esports com hòquei, futgolf o matar entre d'altres han estat els protagonistes de les activitats. A més a més hem anat a la platja de la Vila Olímpica, i a la bolera, on ens ho vam passar d'alló més bé.





fotografies primera setmana

4 comentaris:

  1. Oh, ara entenc moltes de les coses que m'han anat explicant la Mar i l'Alba (dels Petits). Gràcies per la crònica, per les fotos i per la feinada que feu cada dia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a vosaltres per la confiança dipositada, faciliteu la nostra tasca fent-la molt més amena

      Elimina
  2. Muchas gracias por las fotos y por contarnos lo que han estado haciendo, a veces comprender todo lo que nos explican resulta dificil, y no llegas a saber cuanto hay de cierto y cuanto de imaginación.
    ahora entiendo lo de "la China conchinchina" y el de "estoy hablando japonés mama"
    Y por cierto que sepais que es la primera vez en tres años que Victor se come el bocadillo del almuerzo todos los dias.
    mil gracias guap@s

    Seguir asi

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies per la teva col·laboració i ajuda i per comptar any rere any amb nosaltres!

      Un plaer poder compartir aquestes experiències amb les famílies i que aquesta eina ens sigui útil per reduir distàncies entre tots i fer-vos partíceps del que passa al casal.

      Elimina