dilluns, 15 de juliol del 2013

Tercera Setmana

Setmana 3

Petits

Benvolgudes famílies!

La setmana passada vam rebre la visita de l'Eufòria, que ens va explicar que tenia el problema que no acaba de tenir clar quin sentiment i emoció corresponia a cada moment.

Entre tots vam fer una sèrie d'activitats relacionades amb les emocions, representant  contes, analitzant faules, fent jocs de rols i algun taller vam aconseguir anar resolent el seu problema. La sortida a la fàbrica Lehman va acabar de mostrar el potencial de les expressions i sentiments ja que varem fer tota mena de tallers artístics.
Per trobar la vena més divertida i esbojarrada vam gaudir de la piscina a cor que vols, fins que uns núbols negres ens van fer tornar abans al Casal.

Després d'una setmana amb tantes emocions i sentiments compartits, l'Eufòria va endreçar els sentiments i emocions i va tornar a ser la super heroïna amb poders psíquics.
Gràcies a tots nosaltres, l'Eufòria ja té clares les seves emocions!

Hem tancat tant bé aquest cas, que en Raimon confia molt en nosaltres i no sabem quina sorpresa ens depararà la setmana que ve!

Mitjans

Hola Família!!!
Aquesta setmana hem treballat les emocions per tal d’ajudar a la super heroïna EUFÒRIA, la qual patia una confusió dels sentiments i les emocions.
Dimarts varem anar al Caixa Fòrum on vam conèixer els inicis del cinema gràcies al George Méliès i les seves fantàstiques pel·lícules mudes, que acompanyades de música ens introduïen en un mon ple de màgia i fantasia. La música ens acompanya durant el transcurs de la nostre vida i sovint la associem als sentiments i als estats d’ànim. 

Dimecres amb l'ajut d'un mapa i els nens, vam trobar  un conjunt de parts d'un rostre amb els que havien de crear una emoció, per desprès representar-la en un mural. A la tarda vam poder demostrar els nostres sentiments a la resta de companys amb una postal molt original.

Com cada dijous, ens varem embarcar cap a Sabadell, on ens vam banyar i jugar, tot i que a la tarda el temps no va acompanyar gaire i vam marxar una mica abans. 

Per acabar la setmana i acabar d'ajudar a l'EUFÒRIA, vam realitzar una sèrie d'activitats relacionades amb els sentiments, la musica, la relaxació.... A la tarda, els grans ens havien preparat una terrorífica sorpresa, un autèntic Hotel Kruger!!! Ens ho vam passar d'allò més bé, tot i que alguns (inclosos monitors) varem passar una miqueta de por.
Fins la propera setmana!!!


Grans


Iniciem la setmana equador del Casal amb molta energia. Aquesta setmana s’ha presentat la super heroïna Eufòria, era la heroïna de les emocions i estava molt amoïnada perquè no controlava les seves emocions amb el seu estat anímic. Per això necessitava ajuda del Casal, i per aquest motiu al dividir-nos en famílies (petits grups) els nostres noms es relacionaven amb ella (La Pila, Sentiment.cat, Els sumi motivats, Blanc i negre...). A la tarda, per iniciativa dels nois i noies abans d’anar a piscina varem iniciar a preparar l’Hotel Kruger, pels més menuts dels Casal, per poder-lo realitzar divendres a la tarda.

El dimarts varem realitzar la sortida més desitjada pels Grans, ILLA FANTASIA. On no varem parar de llençar-nos per tobogans en tot el dia, fins l’hora de dinar que estàvem molt afamats.

Dimecres ens varem quedar a prop de l’escola, fent una descoberta dels Space Invaders que es troben per Ciutat Vella, mentre al mateix temps fèiem la cadena de favors, iniciant amb un clip. Va ser una experiència molt significativa i varem aconseguir moltes coses, tot i la gran calor que feia. Els més petits de grans varen anar a piscina mentre els grans acabaven de perfilar l’Hotel Kruger.

Tot casal junt, ens varem embarcar als autocars per anar a La Bassa (piscina de Sabadell), on varem passar al matí banyant-nos i jugant a l’aigua fins l’hora de dinar. Un cop després de dinar, el cel estava ben fosc i varem marxar abans per no mullar-nos.

I per concloure aquesta setmana, divendres va venir l’Eufòria molt recuperada després de les nostres actuacions i ens va regalar uns jocs com a premi per totes les accions que havíem realitzat per ella, després d’un bon esmorzar dolç.

I a la tarda, després de molta feina l’Hotel Kruger va funcionar a la perfecció.


Fotografies Tercera Setmana

4 comentaris:

  1. Ei, no hi ha manera de veure les fotos, no dóna permís per veure-les, el Picasa. :(
    Tina (mare de la Mar i l'Alba dels petits)

    ResponElimina
  2. A mi me pasa igual, chicos del Casal mirar sí habéis cambiado la configuración de seguridad . Gracias

    ResponElimina
  3. Vistes! Són genials!
    Ara falten les de la quarta setmana! ;) (La Mar i l'Alba ja fa una setmana que no vénen al casal i us troben a faltar!)
    Bon estiu a tots!

    ResponElimina