diumenge, 12 de juliol del 2015

Quina setmana...!!!


Hola famílies!

Us expliquem una de les setmanes més intenses, mogudes, divertides i també més cansades que hem tingut en molt de temps!

La setmana va començar tranquil·la amb un dia a l’escola, estampant la nostra samarreta, coneixent el nou conte del Trastocacontes, fent jocs d’aigua i inclús fent una mica d’esport.

Dimarts era el dia que tots esperàvem amb molta il·lusió! Primer de tot vam anar a escalar al Climbat de la Foixarda! Totes les activitats que es van fer van ser divertidíssimes i vàrem descarregar moltíssima adrenalina! Després va arribar el plat fort del dia: tots marxaven a casa i els mitjans seguíem a l’escola amb moltes ganes de seguir fent activitats! Després de fer un joc de rol i aconseguir els diners i els ingredients necessaris pel nostre sopar, vam anar tots junts a comprar al supermercat, i més tard vam preparar un "MasterChef" per poder fer les nostres pròpies “fajites”. Ja s’acabava el dia, però nosaltres seguíem amb molta energia... així que vam jugar a uns quants jocs de nit i finalment vam anar a dormir al pati fent bivac al pati, la veritat que va ser una experiència única!

Al dia següent ens vam llevar una mica més cansats que normalment, però molt contents. Vam superar el dimecres amb èxit!

Dijous, com sempre, ens esperava la piscina de Sabadell! Així que va ser una altra jornada passada per aigua, tirant-nos pels tobogans, rient i jugant moltíssim.

Finalment, divendres vàrem fer l’esmorzar per compartit salat, i els grans ens van preparar un “Hotel Krüger” al gimnàs, quina por! Per acabar la setmana vam celebrar l'aniversari de la Carla que ens va portar uns pastissos boníssims per berenar!


Els mitjans sempre demanen una cançó per ballar... a veure si endevineu quina és!




           


Així ens vam despertar dimecres!
Bon dia!



 







1 comentari: