dimecres, 31 de juliol del 2013

Cinquena SetmanaPetits

El dilluns passat ens va venir a visitar la Incògnita,  un antiheroi que volia evitar l'entrada dels nostres superherois al món del còmic, i ens va amenaçar dient que evitaria de qualsevol manera les nostres iniciatives. Per la tarda, sense fer cas de la Incògnita  vam crear un còmic entre tots, dibuixant-lo i inventant-nos els diàlegs.
Dimarts vam anar a la masia -granja de Can Cadena, a Sant Martí, i ja ens va impressionar trobar un espai com aquest enmig de la ciutat de Barcelona. Allà vam veure diferents animals de granja, i un hort ple de fruites i hortalisses. Vam donar menjar a les ovelles, cabres, conills i oques,  que estaven molt i molt afamades!!! Ens ho vam passar d'allò més bé! Un cop a l'escola vàrem jugar a jocs relacionats amb animals: imitant-los, recordant què menjaven...
Dimecres va tornar la Incògnita i es va enfadar amb nosaltres perquè havíem creat un còmic, estava tant enrabiat que fins i tot va intentar destruir-lo!!
Dijous a la piscina vam gaudir d'un dia assolellat i fins i tot ens vam poder tirar pel tobogan!
El divendres vam rebre la visita inesperada de tots els superherois que havien vingut al Casal durant tot l'estiu, de sobte va aparèixer el senyor Incògnita molt encuriosit perquè hi havia els altres superherois i els va desafiar en un duel heroic. En Küral, en Treeman, l’Eufôria i en Mikail Jr VI es van unir i van vèncer la Incògnita.
En acabar la lluita aferrissada van entrar dins el Món del Còmic consagrant-se com autèntics superherois amb el pertinent malvat que els hi fa la vida impossible.
 

Mitjans
Bona tarda Família!!!
Dilluns la Incògnita ens va fer una visita dient que no aconseguiríem ajudar als superherois a entrar al món del còmic. A la tarda hem preparat la sortida de dimarts, ens hem dividit en diferents grups i cadascú ha construït un petit tresor que hauran d’amagar al parc.
Dimarts hem anat al Parc Cervantes, on mitjançant un seguit de pistes cada grup havia de trobar els tresors amagats. A la tarda hem pogut gaudir d’una refrescants tarda de natació!!
Dimecres vam realitzar una activitat on van fer volar la seva imaginació pintant-se els seus propis braços de colors, al finalitzar l’activitat vam fer una petita “batalla” per tal de rentar-nos els braços, a veure qui aguanta més sense que els hi esborrin?? I res millor per acabar que una ruixada amb aigua per refrescar-nos!!!
I sense adonar-nos som a dijous i de nou ens trobem de camí a Sabadell, per gaudir d’un dia de piscina conjunt, aquí hem pogut gaudir d’un solejat dia i ens hem tirat per el tobogan.
Divendres els nostres superherois Küral, Treeman, Eufória i Maikal Jr VI ens han vingut a veure amb un còmic gegant, ens han explicat que volen entrar al còmic però que la Incògnita ho vol impedir, al final entre tots hem aconseguit que entrin al còmic amb el malvat Incògnita. Juntament amb petits i grans hem pogut participar en diferents proves sobre la natura, les emocions, l’esport i les llengües, per així concloure aquest viatge que vàrem iniciar setmanes enrere. A la tarda ens ha arribat un còmic des de ben lluny explicant les aventures de SUPERHEROLAND!!!
 
 

Grans
Aquesta cinquena setmana ens han visitat els nostres superherois, els quals necessiten la nostra ajuda per entrar en un còmic, però no volen entrar sols, sinó que la Incògnita ha d’anar amb ells i li van preparar un parany amb l’ajuda dels nens. 

Dimarts hem anat a la platja de Vilanova i la Geltrú on ens hem banyat i hem gaudit de l’aigua i el bon dia.

Dimecres al matí hem anat al Parc Joan Brossa on hem realitzat la nostra pròpia foto novel·la. A la tarda ens hem refrescat fent natació i jocs.

Dijous juntament amb petits i mitjans vam enfilar-nos a l’autocar per gaudir del nostre últim dia de piscina.

Divendres vam fer una fireta  dedicada a tos els superherois que han aparegut  al llarg del casal, a mes hem pogut participar en ella organitzat unes paradetes. Per acabar ens hem remullat tot fent jocs d’aigua.   

 

fotografies cinquena setmana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada