dimarts, 23 de desembre del 2014

Ja és Nadal!



Bon dia famílies!

Avui acabem l'escola.... però demà ja encetem el Casal de Nadal! Us deixem amb el plànning i el menú del casal.




PLANNING CASAL DE NADAL 2014-2015

Dimecres 24 “Encarem el Nadal” : Farem cagar el tió! Recordem que dimecres 24 el casal serà matinal i durarà fins les 13:00. En cas de dur carmanyola (opcional) dinarem i acabarem l’activitat a les 15:00

Dilluns 29 ”Acabem l’any amb bon peu” : Començarem l’última setmana de l’any. Dinar a l’escola

Dimarts 30 ”Acabem l’any amb bon peu”: Dinar a l’escola

Dimecres 31”Acabem l’any amb bon peu”  Passarem l’últim dia de l’any al saló de la infància. Caldrà dur  jaqueta, calçat còmode, motxilla,  esmorzar i dinar.

Divendres 2 “Aquest serà un bon any”: Anirem a fer una volta pel barri sobre el tren del SAC. Com que sortirem de l’escola anirem ben abrigats. Dinar a l’escola

Dilluns 5 “Avui serà una nit màgica”: Entregarem la carta a sa majestats els reis d’Orient. Com que sortirem de l’escola anirem ben abrigats. Dinar a l’escola.

Dimecres 7 “Ens preparem per tornar a l’escola”: Ens acomiadarem del casal amb un dinar de germanor i una festa. Haurem de dur carmanyola i tindrem beguda i patates!

Tots els dies caldrà dur esmorzar. Es recomana que els infants vagin abrigats i amb roba marcada i que es pugui embrutar (es pot portar bata per fer els tallers i les manualitats). 


Ens veiem pel Casal! Molt bones festes i feliç any nou!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada