dissabte, 27 de juny del 2015

Benvolgudes famílies!
 
Després d'una primera setmana del Casal d'Estiu plena de sorpreses i emocions ja hem agafat prou embranzida i els engranatges han començat a girar perquè aquest casal sortir rodó.
 
Aquesta setmana els nens i nens del casal han conegut, per fi al Trastocacontes. Cansat dels contes tradicionals ens ha demanat que l'ajudem a capgirar les històries fent que passessin coses inversemblants.
 
Aquesta primera setmana ha tocat la caputxeta vermella, però hem tingut un final ben diferent, triat pels propis infants del casal. Van decidir que la caputxeta vermella havia de fer autoestop per portar el cistell a casa la seva àvia, amb la sorpresa que el conductor era el llop... però un llop molt amable! La Caputxeta es va deixar el cistell en el cotxe del llop, i aquest es va acabar menjant tot el que hi havia dintre del cistell! Pobre llop va acabar ben tip! Finalment el llop va arribar a casa l'àvia de la caputxeta, i allà es van trobar tots tres. L'àvia de la Caputxeta va entendre que el llop famolenc s'havia menjat tot el que hi havia al cistell per evitar menjar-se la caputxeta i van acabar cuidant-lo perquè es posés bo! Finalment, la Caputxeta vermella i el llop van acabar marxant junts, i ben feliços!
 
 
A més, aquesta setmana ha començat amb molta força. Els Petits han anat al Museu dels invents, i han sigut inventors per un dia! Els Mitjans han anat al Castell de Montjuic, i per poder veure uns pirates presoners al castell, han hagut de superar una sèrie de proves! i el grup de grans va anar a la platja de Sitges per començar la temporada de platja.
 
Us deixem amb un seguit d'imatges que resumeixen aquesta primera setmana.
 
Fins la propera.
 
Equip educatiu del Casal.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada